1,75 проміле: У Кропивницькому - ДТП за участю нетверезого водія (ФОТОФАКТ)

08.04.2024 15:21

У Кропивницькому на вулиці Межовий Бульвар сталася ДТП за участю автомобілів Iveco та Volkswagen Crafter вчора, 7 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у патрульній поліції області. 

Так, водій Iveco не дотримався безпечного інтервалу та зіткнувся з  Volkswagen Crafter. На щастя, у ДТП ніхто не травмувався. Проте винуватець одразу зник з місця події. Вже за декілька хвилин патрульні розшукали його на вулиці Героїв України.

Характерні пошкодження на автомобілі свідчили про причетність керманича до ДТП. Він одразу визнав свою провину. Під час спілкування з водієм інспектори поліції виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на місці. Чоловік погодився.

Результат приладу Драгер — 1,75 проміле. Це майже в 9 разів більше допустимої норми.Також, як виявилося, чоловік не мав при собі жодних документів.

На водія Iveco  склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП), за ч. 1 ст. 122-4 (Залишення місця ДТП), а також винесли постанову за ч. 1 ст. 126 (Керування транспортом особою, яка не має при собі посвідчення водія, реєстраційного документа на транспортний засіб та поліса обов'язкового страхування) КУпАП.  

Переглядiв: 392