18 студентам Кіровоградщини призначили обласні стипендії

26.10.2020 07:55

18 студентам закладів вищої освіти та учням закладів професійно-технічної освіти Кіровоградщини призначили обласні стипендії. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в управлінні освіти і науки ОДА.

За інформацією, під час засідання обласна комісія з питань призначення обласної стипендії розглянула матеріали 38 претендентів у трьох номінаціях: «За науково-дослідні, освітні досягнення та досягнення у здобутті професії», «За творчі досягнення» та «За спортивні досягнення.

Згідно з рішенням комісії, у номінації «За науково-дослідні, освітні досягнення та досягнення у здобутті професії» І місця зайняли студент Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Олексій Кісенко та учениця Центральноукраїнського вищого професійного училища імені Миколи Федоровського Аліна Філончук. На ІІ місці студентка Кіровоградського інституту розвитку людини «Україна» Софія Мамчур та учень ДНЗ «Олександрійський професійний ліцей» Валентин Сульєв.

На ІІІ місці - студент Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Віталій Пахолівецький та учень Центральноукраїнського вищого професійного училища імені Миколи Федоровського Вадим Мицул.

Так, у номінації «За творчі досягнення» І місце зайняв студент Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Максим Бричка та учениця – ДЗП(ПТ)О «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі» Амелія Небесна.

На ІІ місці - студентка Кропивницького музичного фахового коледжу Лоліта Марченко та учень ДЗП(ПТ)О «Кропивницький професійний ліцей сфери послуг і торгівлі» Олексій Дурач. ІІІ місце зайняли студентка Кропивницького музичного фахового коледжу Василина Крищук та учениця Регіонального центру професійної освіти імені О.С.Єгорова Анастасія Мурзіна.

У свою чергу у номінації «За спортивні досягнення» І місце посіли студент Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Олег Дорощук та учениця Кропивницького вищого професійного училища Юлія Філіппова.

За підсумками, ІІ місце посіли студент Олександрійського політехнічного коледжу Олексій Рижов та учень Регіонального центру професійної освіти імені О.С.Єгорова Роман Копійка. На ІІІ місці -студент Центральноукраїнського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка Всеволод Брояковський та учениця Кропивницького вищого професійного училища Оксана Садовенко.

Переглядiв: 1252