19-річна жителька Кіровоградщина через дієти має критичну вагу - 32 кілограми

12.12.2018 11:38
image

19-річна Юлія Григор‘єва з Кіровоградської області при зрості 160 см важить всього 32 кілограми. Дівчина дійшла до такої ваги через дієти. Жителька Кіровоградщини стане гостею програми "Стосується кожного" на телеканалі "Інтер", яка вийде в ефір сьогодні, 12 грудня, о 18:00. Про це медіапорталу DOZOR повідомили на телеканалі. 

Так, Юлія майже не щодня впадає в паніку та істерику, коли бачить перед собою будь-яку їжу. Відмовляти собі в улюблених стравах Юля почала ще у 15 років. А потім припинила вживати навіть овочі та фрукти. Згодом її основною їжею стали чай та кава. 

Рік тому дівчина вже була на лікуванні у столичній клініці, але за два місяці до закінчення курсу реабілітації втекла додому. Зараз її стан погіршився до критичних тридцяти двох кілограмів при зрості 160 сантиметрів.

В рамках ефіру молода й талановита дівчина розповість ведучому Андрію Данілевичу, чому поставила хрест на своєму майбутньому та здоров’ї? У студії «Стосується кожного» можна побачити, як «сила матері» здатна витягнути дитину буквально з того світу. 

Переглядiв: 915