20 медпрацівників Кропивницького захворіли на коронавірус

08.04.2020 13:49

У 20 медпрацівників обласного центру підтвердили захворювання на коронавірус. Про це повідомив директор департаменту охорони здоров’я Олег Рибальченко сьогодні, 8 квітня, інформує медіапортал DOZOR.

«27 медпрацівників інфіковані, з яких – 6 з кіровоградської обласної лікарні, 20 –  з обласного госпіталю ветеранів війни та один - з приватної клініки «Ацинус». Наразі продовжується їхнє лікування у госпітальних базах та вирішується питання щодо госпіталізації усіх хворих», - розповів Рибальченко.

За словами Рибальченка, станом на сьогодні в стаціонарах області лікується 58 жителів Кропивницького, 7 жителів Кропивницького району.

«Вчора хворобу підтвердили у чоловіка з Аджамки, який лікувався у приватній клініці «Ацинус». 5 жителів Долинського району, з яких одна жителька звернулася до лікарів. Їй зробили швидкий тест, який виявився позитивним. Методом ПЛР – діагностики діагноз підтвердили. Також на лікуванні знаходиться жінка із селища Мар’янівка Компаніївського району та один чоловік із села Паліївки Маловисківського, а один з Вільшанки», - повідомив Олег Рибальченко.
Переглядiв: 2476