20 тисяч небайдужих людей допомогли юному кропивницькому спортсмену втілити його мрію в життя

17.11.2020 14:12
image

11-річний вихованець спортивного клубу «Борець» Костянтин Живанов отримав першу стипендію від спонсорів. Для цього йому поставили умову – зібрати 20-тисячну аудиторію в Instagram. Юному борцю вдалося зробити це лише за декілька днів. Про це медіапорталу DOZOR повідомив засновник кропивницького клубу «Борець» Євген Скирда.

Так, пост про те, що юний джитсер потребує розширення аудиторії зявився на сторінці Костянтина Живанова тиждень тому. Люди з усієї України почали масово підписуватися на спортсмена.

І вже за 5 днів хлопець опублікував пост-подяку про те, що він отримав свій перший рекламний контракт від спонсорів.

«Мій перший рекламний контракт — все завдяки вам! Величезне вам спасибі за те, що підтримали мене і підписалися на мою сторінку. Багато хто запитував мене про те, що це за умови такі, 20 тисяч підписників? Насправді все просто і логічно, чим більше у спортсмена підписників, тим більше він цікавіший для спонсорів, так як вони зможуть з його допомогою рекламувати свій бренд. Коли у мене з'явилося багато підписників мені почали надходити різні пропозиції, зараз до мене йде спортивна екіпіровка від трьох різних магазинів, які мені її дали просто за те, що я розміщу їх у своєму сторіз! Також до нас на вихідні приїжджає представник великого рекламного агентства, у якого є для нас цікаві пропозиції. Велике дякую всім моїм підписникам, без вас це було б неможливо!» - написав Костянтин Живанов.
image
Переглядiв: 1570