25-річного іноземця-порушника видворили з Кіровоградщини

05.02.2020 12:01

Правоохоронці примусово видворили з Кіровоградщини 25-річного громадянина Лівії сьогодні, 5 лютого. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласному управлінні державної міграційної служби.

За інформацією, іноземець на початку 2018 року приїхав до Кропивницького отримувати вищу освіту в одному з навчальних закладів. Вже наприкінці наступного року іноземного студента відрахували із навчального закладу, а тимчасову посвідку скасували.

У визначений законодавством строк громадянин іноземної держави не виїхав з України. Іноземець продовжив незаконно проживати у Кропивницькому, порушуючи не лише міграційне законодавство.

За даними поліції, іноземця притягували до адміністративної відповідальності за керування транспортним засобом у нетверезому стані, за керування автомобілем не маючи на те відповідного права та інші порушення правил дорожнього руху.

Відносно іноземця спочатку суд прийняв рішення про його затримання та поміщення до Миколаївського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Надалі суд задовольнив позов про примусове видворення іноземного громадянина за межі України.

image
Переглядiв: 634