290 жителів Кіровоградщини захотіли стати головами РДА

18.11.2019 17:38

На Кіровоградщині через проект LIFT надійшло 290 заявок від бажаючих зайняти вакантні посади голів РДА. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в ОДА.

Заявки надійшли на посади усіх голів місцевих державних адміністрацій Кіровоградської області. Найбільше зареєструвалося на посаду керівників Кропивницької, Знам'янської, Долинської, Олександрівської, Новгородківської райдержадміністрацій.

Проект LIFT  стартував у Кіровоградській області 14 листопада. Для того щоб зареєструватися необхідно подати заявку за посиланням

Довідково:

LIFT - це сучасна інформаційна платформа, що дає можливість здійснити відкритий пошук чесних, порядних і відповідальних людей для керівництва місцевими адміністраціями. Особливості платформи: прозорий та відкритий відбір кандидатів; абсолютно кожен може приєднатись до проєкту; після подання заявки, учасник може у будь-який момент переглянути свій статус у межах програми; кандидати комунікують з рекрутерами, проходять інтерв’ю з HR-менеджерами та перевірку СБ; якщо всі випробування LIFT пройдені успішно, кандидати потрапляють на співбесіду до голови ОДА та з представниками Офісу Президента.

 

Переглядiв: 3195