44-річний житель Кіровоградщини намагався відправити поштою посилку з наркотиками

20.03.2023 10:05

Правоохоронці Одещини затримали 44-річного жителя Кіровоградщини, який намагався відправити поштою посилку з наркотиками. Про це повідомляє сектор комунікації поліції Одеської області, інформує медіапортал DOZOR.

Під час огляду місця події та невідкладного обшуку в орендованій квартирі зловмисника правоохоронці вилучили загалом понад 140 пакетів з порошкоподібною речовиною, яка, за результатом експрес-тесту, містить алколоїдну основу, тобто потенційний наркотик. Увесь розфасований незаконний товар готувався до відправки 140-ка особам. Вилучені речові докази поліцейські направили на експертизу.

«За наявності достатніх доказів, фігуранту вже повідомили про підозру за ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України. Йдеться про незаконне придбання та зберігання з метою збуту наркотичних засобів. Цей злочин карається позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років. Підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового тримання, слідчі клопочуть щодо обрання  йому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Також правоохоронці вживають заходів щодо встановлення всіх учасників наркозлочину», - розповіла слідча СВ відділу поліції № 2 Одеського районного управління поліції № 1 Анастасія Ярмошевич.

Переглядiв: 685