«60 сходинок вгору»: Як в «Єлисаветграді» відзначили ювілей галериста Цуканова (ФОТОРЕПОРТАЖ)

21.07.2017 12:43
image

У обласному центрі в галереї «Єлисаветград» відкрилася виставка під назвою «60 сходинок вгору», присвячена 60-річному ювілею власника галереї Миколи Цуканова сьогодні, 21 липня. Про це повідомляє DOZOR.

До святкування ювілею Цуканова долучилися митці, керівники музеїв та художньої школи, друзі та близькі люди галериста. Вітали Миколу Цуканова теплими словами та творчими подарунками – картинами та альбомами.

«Мені дуже приємно тут знаходитися. Я хочу від щирого серця привітати свого брата. Дуже радий, що стільки друзів зібралося, товаришів. Як брат хочу привітати тебе з днем народження та обіцяю прикласти усіх зусиль, щоб ти завжди наповнювався тільки позитивною енергією», -звернувся до ювіляра брат Цуканова Юрій та вручив власнику галереї його портрет.
«Скільки я знаю Миколу Миколайовича – знаю його, як творчу людину. Особливу увагу він приділяє творчості дітей. Завдяки конкурсу «Щаслива дитина-квітуча Україна» , який вже став Всеукраїнським, роботи дітей мандрують усім світом. Другий рік поспіль живе фестиваль дитячої творчості, де юні художники нашого міста переймають досвід іменитих художників. За цей навчальний рік завдяки ентузіазму Миколи Миколайовича школа провела виставку скульптури «Від минулого до сьогодення». Були представлені ті роботи, яких ще ніхто не бачив. Я не можу зараз все перерахувати, тому що і часу не вистачить. Миколо Миколайовичу, від імені художньої школи бажаю вам здоров’я, творчості та гарного настрою», - привітала ювіляра керівник художньої школи Анна Тимофієнко.
«Мене найбільш вражає різноплановість Миколи. Галерея займається не тільки мистецтвом- дитячими конкурсами, розвитком історії міста, та його жителів. Тому від себе і від художників бажаю лише успіху і процвітання», - промовив голова обласної спілки художників Андрій Хворост.
«Ми вам вдячні за те, що ви є, що ви займаєтеся улюбленою справою, що ви підтримуєте художників, наш щорічний благодійний аукціон. Хочемо сказати, що ми вас дуже цінуємо та любимо. Дякую, що ви підтримуєте та згадуєте про тих, хто зараз вже дивиться на нас з небес. Бажаю вам не зупинятися на досягнутому, наснаги», - звернулася до Цуканова директор обласного художнього музею Тетяна Ткаченко-Суханова.
«Моє життя – це 60 сходинок, це 60 прожитих років. За цей час були поразки, труднощі, удачі та падіння. Але залишилося головне – впевнено йти вперед та закликати це робити тих, хто сумнівається у собі.  Я навчився розуміти, що життя чудове, прекрасне та безцінне. Я зрозумів, що треба радіти кожному дню, а не радіти, що день завершився. Дуже важливо навчитися створювати самому собі гарний настрій,  старатися жити на позитиві. Я відносно нещодавно знайшов справу свого життя та прекрасний світ мистецтва. Я дуже радий, що все більше людей долучається до мистецтва. Я ним живу і це віддаю вам, мої дорогі друзі», - звернувся до присутніх Микола Цуканов.

Опісля привітань ювіляр подякував усім гостям свята за щирі слова та запросив до перегляду виставки, на якій представлені картини 60 художників з низки регіонів країни. За інформацією, виставка діятиме в галереї протягом 20 днів.

Пряму трансляцію сайту DOZOR можна переглянути за даним посиланням.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

 

Переглядiв: 2256