62% жителів вважають, Кропивницький незручним містом для людей з дитячими візочками

18.04.2020 18:39
image

62% жителів вважають, що Кропивницький не є зручним для людей з дитячими візочками. Відповідну інформацію з результатами опитування оприлюднила соціологічна група «Рейтинг», інформує медіапортал DOZOR.

Згідно з даними опитування, 50% містян оцінили зручність міста для людей з дитячими візочками як «погано», ще 12% дали оцінку «жахливо». Менше 1% жителів Кропивницького оцінили рівень зручності міста для людей з дитячими візочками як відмінний. Відмінним рівень зручності міста, судячи з даних інфографіки, ніхто з респондентів не назвав.

Довідково:  

Опитування було проведено Соціологічною групою «Рейтинг» від імені Центру аналізу та соціологічних досліджень Міжнародного республіканського інституту.

Це щорічне опитування дає всесторонній аналіз ставлення громадян до органів місцевого самоврядування та надання комунальних послуг. Воно проводилось у 24 обласних центрах України. Опитування проведено на основі вибірки, яка включала 19200 респондентів. Статистична похибка для кожного міста не перевищує ±3,5%. Досяжність респондентів у середньому склала 63,9%.

Переглядiв: 623