80-річна кіровоградка майже тиждень просиділа голодною у квартирі через заміну замків «родичами»

10.02.2017 10:41

image

В обласному центрі 80-річна мешканка багатоповерхівки на вулиці Вокзальній, 20, корпус 2 з понеділка сиділа замкненою у власній квартирі через те, що невідомі змінили замки на дверях. Про це повідомляє DOZOR.

За інформацією начальника ЖЕО №1 Світлани Ковальової, з понеділка працівники Кіровського територіального центру, які опікувалися старенькою, не могли потрапити до її квартири. Вони звернулися до керівника ЖЕО через те, що не могли зрозуміти, що сталося з пенсіонеркою.

«Сьогодні о 9-й ранку я вийшла на цей  об’єкт та побачила, що старий замок дійсно зрізаний та замінений на новий, на підлозі знаходилися залишки дерева. Пізніше приїхали працівники патрульної поліції. Разом з ними ми почали переговори з 80-річною жінкою, вона дійсно знаходилася у квартирі та дуже хотіла вийти. Потім ми звернулися до рятувальників, щоб виламати двері, однак вони відмовилися це робити. Через шум власник квартири №65 вийшов та виніс ключ, яким поліцейські відчинили двері», - розповідає Ковальова.

Старенька вийшла з квартири дуже виснаженою та голодною та поскаржилася на погане самопочуття. За словами бабусі, до неї прийшли невідомі, які представилися родичами, змінили замок зсередини, а потім у квартирі розпивали спиртне. Працівники поліції знайшли порожні пляшки у помешканні пенсіонерки.

«Поліцейські викликали «швидку». Стареньку відвезли до міської лікарні №1 та госпіталізували у відділенні терапії», - повідомила начальник ЖЕО.

Подробиці читайте на сайті DOZOR згодом.

 

Переглядiв: 1636