«Аеліта» завоювала перемогу на міжнародному хореографічному фестивалі (ФОТО, ВІДЕО)

16.07.2020 10:08
image

Зразковий колектив - студія хореографічного мистецтва «Аеліта» завоював найвищу нагороду Міжнародному фестивалі «Dansul de pe ambele maluri ale Prutului». Про це у коментарі медіапорталу DOZOR повідомила художній керівник колективу Олександра Ткаченко.

Так, фестиваль проходив в онлайн-режимі в румунському місті Ясси. У ньому брали участь 23 колективи з Румунії, Молдови та України.  

«Ми подали 6 танцювальних номерів в різних вікових категоріях та у різних хореографічних стилях і стали переможцями. Фестиваль проходив онлайн. Організатори переглянули відео усіх колективів-учасників та визначили переможців. Нам вже надіслали дипломи про участь у цьому онлайн-заході», - зазначила Олександра Ткаченко.
image
image

За словами Олександри Ткаченко, наразі проводиться набір бажаючих до зразкового колективу –студії хореографічного мистецтва «Аеліта». Усі, хто бажає займатися хореографічним мистецтвом та брати участь у найрізноманітніших конкурсах і фестивалях, можуть долучитися до набору, заповнивши форму для онлайн-реєстрації. Заняття є безкоштовними.

Заповнити форму для онлайн-реєстрації можна за цим посиланням. 

Переглядiв: 1217