Активісти вирішили «потролити» чиновників за погані дороги фотографіями гарних дівчат ФОТО, ВІДЕО)

02.04.2018 13:32
image

Кіровоградські активісти розпочали акцію тролінг-перфоманс наших доріг для того, щоб пристидити чиновників та тих, хто причетний до ремонту доріг. Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив організатор акції Дмитро Завражний, інформує медіапортал DOZOR.

За інформацією, активісти влаштували фотосесії біля ям на дорогах. Дівчата фотографувалися біля ям, зображаючи риболовлю або ж відпочинок на пляжі. Акція наразі триває, а коли назбирається достатня кількість фотографій, буде створений календар, який активісти подарують міському голові, комунальникам, дорожникам та всім, хто причетний до присутніх ям на дорогах.

«У нас кожної весни акція боротьби з ямами на дорогах не тільки нашої області, але й усієї краіни. Але цього року ми вирішили зробити дещо креативне. Зробили такий тролінг-перфоманс для наших можновладців, які відповідають за стан доріг. Бачимо, що дороги не відповідають жодним вимогам ні України, ні ЄС. Хоча наша країна туди рухається поступово і ми бачимо, що якщо наших можновладців трохи не підправляти, то вони нічого не роблять. І найкращий метод впливу - це саме тролінг та постидання наших чиновників. Тільки після цього вони роблять щось гарне та об’єктивно продуктивне”, – розповів Дмитро Завражний.

image

Переглядiв: 3740