Активність подання проектів на «громадський бюджет»  Кіровограда суттєво знизилася

03.10.2017 06:26
image

Кількість проектів, поданих жителями обласного центру на «громадський бюджет», значно зменшилася у порівнянні з попереднім конкурсом.  Про це повідомив начальник управління економіки  Андрій Паливода сьогодні, 3 жовтня, інформує DOZOR.

«Зараз надійшло 60 проектів. Спад бачимо по кількості у порівнянні з минулим конкурсом – було 96», - зазначив Паливода, дадавши, що змістова частина і якість нових проектів краща.

За словами чиновника, тематика поданих проектів стосується, зокрема, створення спортивних майданчиків, зон відпочинку. Також чимало надійшло  проектів соціального характеру, які спрямовані  покращити умови життя людей з обмеженими можливостями.

За інформацією, зараз подані проекти знаходяться в профільних управліннях міської ради, де вивчається можливість їх реалізації.

Як повідомляв DOZOR , обсяг «громадського бюджету» на 2018 рік - 5 мільйонів гривень. Цього разу на фінансування можна було подавати великі проекти (до 1 мільйона гривень), малі (до 150 тисяч гривень) та соціальні проекти, які мають реалізувати загалом на 500 тисяч гривень.

Оприлюднення проектів має відбутися 12 жовтня, а голосування заплановане у період з 30 жовтня до 10 листопада.

Переглядiв: 600