Активну кіровоградську молодь запрошують на літню «Студреспубліку»

10.06.2017 14:22
image

Активних студентів та молодь обласного центру запрошують взяти участь у щорічній «Студреспубліці», яка відбудеться з 23 по 25 червня. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомив регіональний координатор міжнародної програми «Студентська республіка» Віталій Слюсаренко.

За словами координатора програми, традиційна «Студреспубліка» відбудеться у селі Обознівка на базі відпочинку «Динамо».  

«Ми плануємо залучити до 300 студентів і просто активної молоді. Традиційно пройде в форматі мульти-фестивалю, а значить, що крім організаційно-діяльної гри на тему «Освіта - ключовий етап розвитку нової індустріалізації Кіровоградщини», паралельно буде проходити безліч суб-фестивалів, зокрема, «Нічна туса», «Перша леді Студреспубліки» та інші Взагалі, усіх учасників чекає багато сюпризів, буде весело та продуктивно. Ми запрошуємо до участі всіх молодих і активних», - розповів Віталій Слюсаренко.
«Кінцева мета нашого заходу -  обрати студентського мера та магістрат, для яких будуть поставлені завдання щодо реалізації низки проектів в області. А ще – маємо гідно представити наш регіон на фіналі «Студреспубліки», який відбудеться в серпні», - додав Слюсаренко.

Бажаючі приєднатися до участі у «Студреспубліці», можуть звертатися за детальною інформацією за телефоном: 066 19 29 904 (регіональний координатор міжнародної програми Віталій Слюсаренко) або на офіційну сторінку у Фейсбуці. 

image
Переглядiв: 1175