Акція на підтримку родини загиблої Діани Хріненко відбулася перед судом у Кропивницькому (ФОТО)

12.11.2020 14:56
image

Біля Кіровського районного суду відбулася акція на підтримку родини вбитої 16-річної дівчини з села Суботці Діани Хріненко сьогодні, 12 листопада. Про це повідомляє  медіапортал DOZOR.  

Так, серед учасників акції – представники Національного корпусу та односельчани дівчини. Усі вони вимагають якнайскорішого обрання вироку підозрюваному та виступають проти затягування судового процесу.

«Ми вимагаємо, щоб підсудний, який винний і не хоче визнавати свою провину, був довічно засуджений і насамперед викрив співучасників злочину. Тому що ми вважаємо, він не сам це робив. Ми бачимо, що суд затягується. Оскільки ми – представники Нацкорпусу, волонтери підтримуємо родину загиблої дівчини і ми виступаємо за те, щоб йому призначили справедливе покарання», -  голова Нацкорпусу у місті Кропивницькому Дмитро Потоцький.

Мама Діани Хріненко Олена висловила вдячність Нацкорпусу та односельчанам. У коментарі журналістам вона також зазначила, що на даний час підозрюваний не визнає своєї провини, а ще, ймовірно, приховує співучасника.

«У підозрюваного немає жодного співчуття до того, що він скоїв, - зазначила Олена Хріненко. – Я сподівалася на те, що він буде розуміти, які статті йому інкримінують, однак, що йому за це буде. Але він прикриває декого, на мою думку. Так, я вважаю, що він був не один».
image
image
image

 

 

Переглядiв: 1217