Акція «П’ять копійок на благодійність»: онкохворі діти отримали омріяні подарунки

15.01.2020 14:16
image

25 онкохворих пацієнтів дитячої обласної лікарні отримали омріяні новорічні подарунки завдяки проекту «5 копійок на благодійність», започаткованого компанією «Файно маркет» та благодійним фондом «Оберіг життя». Про це  медіапорталу DOZOR повідомили організатори.

Так, проект стартував у грудні. В рамках благодійної акції в мережі магазинів «Файно Маркет» розмістили скриньки, куди усі бажаючі могли принести копійки, які виходять з обігу і приймаються лише у банках.  Метою акції став збір коштів на новорічні подарунки хворим дітям. Маленькі пацієнти писали листи, в яких розповідали про омріяні подарунки. Побажання діток організаторам акції передали старша медсестра гематологічного відділення дитячої обласної лікарні Світлана Власюк.

«Бажання наших діток були дуже різноманітні: ляльки, іграшковий посуд, дитячі візочки для пупсів, конструктори, автівки на радіоуправлінні, набори для творчості, смарт-годинники тощо. Дуже вдячна всім, хто долучився до акції від фонду «Оберіг життя» та «Файно Маркет» за подарунки для дітей. Адже новорічні свята - це не лише яскраво прикрашені вітрини, запах мандарин та мерехтіння вогників, це час робити добрі справи. Від імені всіх дітей висловлюймо подяку місцевій компанії «Файно Маркет», що знайшли час та організували акцію та подарунки», - поділилася Світлана Власюк.

За словами представника благодійного фонду «Оберіг життя» Тетяни Баранник, у скриньках опинилося надзвичайно багато монет та купюр номіналами від 1 до 200 гривень. До того ж, небайдужі кидали до скриньок копійки інших країн, зокрема, злоті та євро.  Загалом вдалося зібрати 7586 гривень.

Після підрахунку «Файно маркет» подвоїв зібрану суму та закупив подарунки, про які мріяли діти. Наразі мережа магазинів планує продовжувати надавати посильну благодійну допомогу дітям Кіровоградської дитячої  обласної лікарні з незаперечною надією на повне видужання юних пацієнтів. Наступний проект, який перебуває на розгляді  - постійне наповнення «Скриньки хоробрості» для юних пацієнтів.

image
image
Переглядiв: 1828