Акція «Ти не один»: Кіровоградців просять написати листи онкохворим дітям

08.02.2017 10:48

image

Кіровоградські волонтери розпочинають благодійну акцію на підтримку онкохворих дітей обласного центру «Ти не один». Про це у Фейсбуці повідомила волонтер Міжнародного благодійного фонду «Янгол життя», журналістка Вікторія Семененко, інформує DOZOR.

«Навколо лікарняні стіни, довгий коридор, лікарі в білих халатах, капельниці і уколи. Скільки бути в цих стінах - місяць, рік чи більше? Скільки потрібно почути слів підтримки, що ти не один, що твоя боротьба з раком буде успішною. Інколи таких слів не вистачає і самим дітям і їх батькам. І вони опускають крила на такому довгому і тернистому шляху. «Ти не один!» - це потрібно і варто їм говорити. А за можливості не просто говорити, а підтверджувати це реальними справами, молитвою і фінансовою допомогою, волонтерською діяльністю», - говорить волонтер.


Акція «Ти не один» приурочена до Всесвітнього дня онкохворої дитини, який відзначається 15 лютого. За інформацією Вікторії Семененко, кожен може до неї долучитися і підтримати онкохворих діток. 


«Як це зробити? Можна долучитися до онлайн флешмобу і написати у себе на сторінці у «Фейсбуці» пост у підтримку діток, що борються з раком, додавши #Ти_не_один. Або ж написати паперового листа зі словами «Любий, друже, ти не один…» і далі додати кілька теплих слів від себе. Потім паперові листи можна передати на адресу нашого фонду (адреса: м. Кропивницький, вул. Соборна, 4, офіс 111А, МБФ «Янгол життя»). Ми в свою чергу передамо їх онкохворим діткам у гематологічне відділення Кіровоградської обласної дитячої лікарні», - додала Вікторія Семененко.
Переглядiв: 2558