Андрій Балонь анонсував кадрові зміни у Кіровоградській ОДА

18.11.2019 11:00
image

У структурних підрозділах Кіровоградської ОДА відбудуться кадрові зміни. Про це під час брифінгу повідомив голова ОДА Андрій Балонь сьогодні, 18 листопада, інформує медіапортал DOZOR.

Так, новий очільник області планує провести аудит функцій структурних підрозділів, які на його думку, не реалізовуються в повній мірі.

«На нас попереду чекають організаційно-штатні зміни самої адміністрації, але не через те, що я категорично бажаю змінити кадри. У когось можуть виникати острахи, що це будуть кадри саме мої, я розраховую лише на кадри, які є професійними, підготовленими, відповідають тим функціональним обов’язкам, які стоять перед керівниками структурних підрозділів ОДА. Ці організаційні штатні зміни будуть спрямовані на те, щоб провести реальний та детальний аудит функцій, які не в повні мірі реалізовуються, як цього вимагають уряд та президент. За результатами цього аудиту, ми зможемо розпочати цей процес. Він не почнеться ні завтра, ні післязавтра, для цього мені потрібні матеріали по результатам цього аналізу», - повідомив Балонь.

Також Андрій Балонь анонсував призначення нових заступників, але про конкретних осіб, які можуть отримати посади, не повідомив.

«Що стосується заступників, то я хочу розраховувати на тих, кого презентував, коли сам проходив погодження. Я очікую, що у мене будуть заступники, які прийдуть разом зі мною. Передчасно не хочу анонсувати, але про свою позицію я заявив діючим заступникам, і вони як професіонали, люди, які добре виконують свої обов’язки, продовжуватимуть працювати до тих пір, поки не будуть призначені нові», - додав голова ОДА.
Переглядiв: 3781