Апостол та Велике Євангеліє: Допомога для знищеного пожежею на Кіровоградщині храму надійшла з Чернівецької області

04.01.2023 11:27

Для храму Святителя Миколи Чудотворця надійшла допомога від протоієрея отця Романа Грищука з м. Глибока Чернівецької області.  Про це повідомляється на сторінці парафії Святителя Миколи Чудотворця у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

Так, під час пожежі храм та все, що було в будівлі, згоріло. Зокрема, знищені ікони, церковне начиння, богослужбова література, згоріло все, що було в крамниці - свічки, записки, пом'яники.

«Хочемо зазначити, що поряд зі злом живе добро і світло. Таким світлом і добром стала для нас родина протоієрея отця Романа Грищука з м. Глибока Чернівецької області, які надали нам неоціненну допомогу, які підтримали нас в скрутну годину, допомогли нам здійснювати богослужіння в прихрамовій будівлі, надіславши на нашу адресу два поштових відправлення безкоштовно з усим найбільш необхідним для богослужінь. Від усього щирого серця дякуємо за все, а особливо за: напрестольне Велике Євангеліє, Апостол та повну збірку акафистів», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 11 грудня в с. Бірки згорів храм Святителя Миколи Чудотворця. За фактом пожежі дерев’янної церкви Святителя Миколая Чудотворця ПЦУ у селі Бірки Олександрівської громади правоохоронці внесли інформацію до ЄРДР.

Переглядiв: 406