Асфальт сумнівної якості, постелений на вулиці Коваленка, досліджуватимуть на експертизах

29.07.2017 13:21
image

У обласному центрі на прибудинковій території по вулиці Юрія Коваленка (кол.вул.Конєва), 25/19 корпус 1, підрядна організація  розпочала капітальний ремонт асфальту. Оскільки якість робочого матеріалу викликала низку питань, депутат даного кругу Олександр Рокожиця ініціював виїзну зустріч з представниками міського управління ЖКГ вчора, 28 липня. Про це повідомляє DOZOR.

Депутат міської ради Олександр Рокожиця, який представляє інтереси жителів мікрорайону, стверджує, що навіть зовнішній вигляд асфальтового покриття відрізняється від того, який вже є на інших вулицях, зокрема, на вулиці Є.Тельнова (кол.проспекті Правди), 13.


«Після звернень жителів будинку я подав запит щодо ремонту дороги за цією адресою під час планування бюджету управління ЖКГ. Його винесли на депутатську комісію та підтримали. Дорога знаходиться у жахливому стані, її практично не було. Ремонт не проводився більше 10 років. І ось тепер, коли нарешті вдалося добитися ремонтних робіт, вони виконуються неякісно», - стверджує депутат міськради.
 


На місце події прибули заступник міського управління ЖКГ Юлія Яндович та представник фірми «City Буд Плюс»,  яка виступає підрядником.

«Після того, як роботи будуть виконані у повному обсязі, ми зробимо експертизу,  оскільки візуально визначити якість матеріалу неможливо, потрібні лабораторні дослідження. Фахівці або підтвердять факт того, що це тип асфальту, який запроектований, або ж ні. Якщо ж наданий матеріал не відповідає нормам проекту, то підрядники мають переробити повністю всю територію, згідно з проектом», - відповіла  Яндович.
 


За словами чиновниці, лабораторні дослідження здійснюватимуться протягом 7 днів. На даний час підрядна організація має виконати укладку асфальтового покриття у повному обсязі. Термін виконання робіт триватиме до 20 серпня.

За словами депутата Олександра Рокожиці, він у свою чергу за власний кошт замовить незалежну експертизу в іншому місті.

image
image
image
Переглядiв: 3807