Автобус затиснув дверима візочок з двомісячним немовлям

31.05.2019 07:11
image

В обласному центрі на зупинці «Центральний ринок» дверима автобусу №103 затисло дитячий візочок. Крім того, молодій мамі не дали можливості поставити коляску з немовлям на спеціально відведене для цього місце в салоні.  Про це медіапорталу  DOZOR повідомили пасажири автобусу.

«О 17.30 на зупинці «Центральний ринок» я з дитячим візочком почала заходити до автобуса №103. Ледве встигла заїхати передніми колесами в автобус, як водій закрив двері і дитину у візочку затиснуло дверима. Після крику водій відкрив двері. Я в шоці почала проїжджати візочком на місце, передбачене в автобусі для візочка. Але кондуктор відштовхнула мене з візочком, в прямому сенсі слова руками відштовхнула зі словами: «Не заважайте мені обілєчувати пасажирів! Приберіть свою коляску!» Всю дорогу я була вимушена стояти біля дверей. Але і це ще не все. Ні водій, ні кондуктор не попередили людей, що автобус не їде на кінцеву зупинку. Без жодних попереджень всіх висадили, а коли люди почали обурюватися – нас ще і облаяли!» - розповідає молода мама Дар’я.

На щастя, дитина не постраждала. Натомість конструкцію візочка вартістю 10 тисяч гривень - пошкоджено.

«Те, що в місті запустили комфортабельні автобуси, - це дуже добре, і ми вдячні. Але для кого ці автобуси, якщо  мені не можна зайти в салон з візочком і поставити його на середній площадці? Я вже не кажу про те, що водій мав опустити пандус для візочка. І скажіть, хто тепер ремонтуватиме дитячу коляску? І чому від поїздки в автобусі у мене має калатати серце,  підніматися тиск? Я так злякалася за дитину, що весь вечір не могла заспокоїтись», - додає Дар’я.

Про дану поїздку з горе-кондуктором та водієм написала у спільноті «Кіровоград UA» у Фейсбуці жителька міста Галина Жукова. Жінці під час виходу з автобусу дверима затиснуло ногу.

«… в автобус заходила мама з немовлям у візочку, до салону вони ще не потрапили, але двері водій вже закрив, дверима зламав запчастини на колясці і саме в цей момент кондуктор кричить маленькій дитині просто у візок, що їй конче необхідно на  місце кондуктора, і починає розпихувати людей ліктями. На цьому не завершилося, потрапила вона на своє місце і знову крик: «Передавайте за проїзд з переду, з ззаду, середина».  Немовля їй не спричинило дискомфорту, крик супроводжував нас весь шлях, оскільки їй не зручно пересуватися по автобусу, пасажиропотоку зручно, а вона втомилася. На наступній зупинці водій почав відкривати двері, вони не могли нормально відкритися, оскільки туди втрапила моя нога, але він на це не відреагував, - пише Галина Жукова. -  Автобус доїхав до зупинки вул. Кримської і всі почули, що далі він не їде... Запитали, чому ніхто не попередив, і почалось незадоволення водія і кондуктора, що супроводжувалося нецензурною лайкою... Це так і має бути? Кого ви берете на роботу? Їх взагалі перевіряють на адекватність? Фото номерного знака та фото героїв додаються».

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до комунального підприємства «Електротранс». Там повідомили, що наразі перевіряють інформацію стосовно інцидентів у автобусі.

 

Переглядiв: 2374