Автомобіль сміттєприбирального підприємства провалився в Кропивницькому (ФОТО)

20.10.2020 09:26

У мікрорайоні Арнаутово автомобіль сміттєприбирального підприємства «Екостайл» провалився в ґрунт. Про це йдеться на сторінці підприємства у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.

«Через нещодавно проведені земельні роботи, автомобіль «Екостайлу» провалився в ґрунт.  Визволити багатотонну машину в таких випадках вдається лише з залученням спеціальної техніки. При цьому відбувається затримка в графіках вивезення в місті ТПВ від кількох годин до цілої доби.   Це вже третій випадок з початку осені. Раніше робота автомобілів компанії блокувалася через земельно-технічні роботи по ул.Хабаровській та вулиці Курчатова (на Завадівці)», - йдеться у повідомленні.
«Звертаємось до усіх служб, які виконують аварійні роботи на каналізаційних та водопровідних мережах, не забувати про наслідки не завершених робіт. Також просимо мешканців вулиць, де відбуваються ремонтні роботи повідомляти про це працівників «Екостайлу» будь-яким зручним способом задля уникнення подібних ситуацій», - зазначають в адміністрації підприємства.
image
Переглядiв: 1118