Батька вбивці Мартиросяна позбавили громадянства України за підробку документів

17.03.2017 08:25

image

У обласному центрі правоохоронці позбавили громадянства України 51-річного уродженця іншої держави. Причина – підробка документів, на підставі яких чоловік отримав паспорт громадянина України. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

Як стало відомо сайту DOZOR з власних джерел у правоохоронних органах, чоловік є батьком 27-річного Арсена Мартиросяна, який торік у листопаді  під час конфлікту біля  супермаркету «Фуршет» на вулиці Чміленка вистрілив у двох кіровоградців. Нагадаємо, один із постраждалих помер у лікарні.

За висновками експертів, відомості у документах батька Мартиросяна  не відповідають дійсності, відтак рішення про набуття ним громадянства України  скасували, а паспорт -  вилучили. Тепер, аби вирішити питання свого статусу, чоловік має звернутися до консульства Вірменії.

Нагадаємо, уродженець Вірменії Арсен Мартиросян неодноразово притягався до кримінальної відповідальності. Так, в 2006 році він проходив свідком у справі вбивства людини в Кіровограді. У 2014-2015 роках притягався за нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

На даний момент співробітники поліції розшукують його торік по справі вбивства 26-річного кіровоградця минулого року біля  супермаркету «Фуршет» на вулиці Чміленка.

Фото ua.112.ua

Переглядiв: 1511