Батьки кіровоградських школярів мітингуватимуть під стінами міськради

03.01.2019 12:55

В обласному центрі батьки АТО-вці, обурені прийнятим рішенням виконкому про відмову у безкоштовному харчуванні дітям учасників АТО, мітингуватимуть під міськрадою у вівторок, 8 січня о 10 годині. Про це медіапорталу DOZOR організатори заходу.

Так, 27 грудня на засіданні виконавчого комітету прийняли рішення про скасування пільги на безкоштовне харчування дітям учасників АТО. Це призвело до обурення багатьох батьків.

"Мій чоловік діючий військовослужбовець, я маю двох маленьких дітей. Але особисто мені цей факт не стільки критичний по грошам, але обурює, що таким чином наша влада зневажає захисників. Це відверта неповага, пільги існували, а на засіданні сказали, що занадто багато у нас дітей учасників АТО. Ми не повинні мовчати, адже це може зійти на ні", - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR організатор мітингу Світлана Ткаченко.

За словами містянки, наразі вже десятки обурених містян планують мітингувати. Планується привернути увагу до проблеми, яка наразі існує, донести до влади свою позицію та повернути пільги.

Бажаючі можуть ознайомитися з проектом рішенням за посиланням.

 

  

Переглядiв: 1322