Батьків курсанта з Кіровоградщини, який рятував людей під час пожежі, нагородили за виховання сина (ФОТО)

10.01.2023 15:56

Жителі Кіровоградщини отримали подячний лист від Міністра внутрішніх справ за виховання 19-річного сина, який рятував людей під час пожежі. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Так, курсант Одеського ДУМС Ілля Колісник повертався після лекцій до свого помешкання. В автобусі, де він перебував, виникла пожежа. Швидко і правильно зорієнтувавшись у надзвичайній ситуації, виявивши мужність та рішучість, Ілля допоміг громадянам вибратися з салону транспорту, що горів. 

Із приємною місією та за дорученням керівництва МВС України з батьками курсанта зустрілися керівник поліції Кіровоградщини Роман Козьяков і проректор Одеського державного університету внутрішніх справ Вячеслав Крикун.

Вони передали Наталії Олександрівні та Вадиму Миколайовичу подячний лист за підписом Міністра внутрішніх справ Дениса Монастирського та пам’ятну відзнаку ОДУВС за гідне виховання сина, який, ризикуючи власним життям, надав допомогу громадянам, що опинилися у небезпечній ситуації.

Подякували за вчинок Іллі Коліснику і його безпосередні керівники та наставники. Курсанту побажали успішно завершити навчання і якнайшвидше приступити до несення служби у складі колективу поліції області.

Майбутній правоохоронець родом із Кіровоградщини. Народився і виріс у селі Первозванівка Кропивницького району. Хлопець молодший син у родині. Його брат нині боронить державу від ворога у складі Збройних Сил України.

Переглядiв: 4273