Батьку трьох дітей із Кропивницького потрібні кошти на лікування

31.10.2020 08:00

В обласному центрі збирають кошти на лікування 36-річного працівника патрульної поліції Сергія Бузуляка. Про це у себе на сторінці у Фейсбук повідомила його колега Альона Большова, інформує медіапортал DOZOR.

Відомо, що чоловік працює старшим інспектором відділу безпеки дорожнього руху управління патрульної поліції в області, має звання старшого лейтенанта поліції, учасник бойових дій на сході, батько трьох дітей. Його брат – Анатолій Бузуляк загинув у 2014 році захищаючи країну у зоні АТО.

У березні цього року у Сергія Бузуляка почали відмовляти ступні, у результаті чого він почав рухатися за допомогою спеціальних бандажів для ніг. Нещодавно лікарі діагностували йому бічний аміотрофічний склероз (рідкісне прогресуюче нейродегенеративне захворювання невідомої етіології, яке уражає моторну систему).

Як відомо, дієвого способу лікування від цієї хвороби не існує, саме тому застосовують препарати, які допомагають підтримувати життєдіяльність організму. Для цього Сергію Бузуляку необхідно приймати препарат «Рилузол». Нині чоловік приймає його аналог – «Боризол». Ці ліки коштують чималих грошей. Крім цього, йому необхідно придбати 80 капельнець «Ксаврону».

Бажаючі можуть переказувати кошти на картку Приватбанку 4731 2196 1268 5234 (Бузуляк Галина Дмитрівна – мати Сергія).

Переглядiв: 868