Без урн, вбиралень та навіть даху: в якому стані зупинки у Кропивницькому (ФОТО)

01.08.2020 09:40
image
В обласному центрі зупинки не облаштовані певними зручностями, зокрема, урнами та вбиральнями, не кажучи вже ні про які європейські стандарти. ГО «Муніципальний спецнагляд Кропивницький» підняла цю актуальну проблему Кропивницького. Про це йдеться на сторінці організації у Фейсбук, інформує медіапортал DOZOR.
«Цікаво, чи хтось із наших можновладців хоча б раз звертав увагу на стан наших зупинок? Здається, що ні, адже з вікон люксових авто, мабуть, життя виглядає по-іншому. Більшість же зупинок знаходяться у жалюгідному стані: не мають жодного захисту від вітру, сонця та дощу, не обладнані урнами для сміття та лавками для сидіння. Інколи здається, що вони потрібні лише для розміщення на них реклами або самі і є суцільною рекламою», - йдеться у повідомленні. 
image
image
image
Як повідомила ГО, на кінцевих зупинках немає ані туалету, ані баків для сміття, ані доступу до води, не кажучи вже про душ та місце для приймання їжі. 
«При таких умовах праці, на жаль, водії вимушені думати як швидше всіх висадити і «бігти у кущі», а не про безпеку перевезення пасажирів. А міський голова піариться на встановленні примітивної зупинки біля ринку «Центральний» за (вдумайтеся!!!) 134 тисячі гривень. Наприклад, у Житомирі за ці ж кошти зупинка виглядає сучасно і вже обладнана камерами, електронним табло, графіками руху, системами підзарядки гаджетів і тд. Але зупинки почекають, як і школи з садочками. Усім же жителям міста конче необхідно розширити 800 метрів Полтавської за 40 мільйонів гривень», - додали члени громадської організації.
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1401