Без зупинки освітнього процесу в закладах освіти Кропивницького облаштовуватимуть укриття

01.08.2023 15:50

Укриття у 25 закладах освіти обласного центру планують облаштовувати без зупинки освітнього процесу. Про це під час брифінгу повідомив начальник міського управління капітального будівництва Сергій Білокінь сьогодні, 1 серпня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, 12,5 мільйонів гривень виділили під час минулої сесії на ремонт приміщень, призначених для найпростіших укриттів у закладах освіти. Управління капітального будівництва планує розробити проектно-кошторисну документацію по всім об’єктам, щоб визначити фінансовий обсяг, який необхідно залучити. Після розробки документації будуть проводити процедуру закупівель.

«На 1 вересня буде готова частина ПКД, все залежатиме від темпів роботи проектних організацій. Освітній процес не плануємо зупиняти, він буде продовжуватися. І, враховуючи те, що у передбачених проектах будуть заплановані заходи: влаштування вентиляційної системи, санітарно-технічних приміщень, додаткових аварійних виходів, приведення всіх найпростіших укриттів до вимог з інклюзії», - розповів Сергій Білокінь.

До кінця року або ж на початку наступного планується завершити роботи в усіх закладах освіти.

Переглядiв: 662