Безробітних Кіровоградщини запрошують на навчання в Дніпрі

19.07.2019 06:48

Мешканці Кіровоградщини можуть безкоштовно стати офісними службовцями. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в обласному центрі зайнятості.

Так, професію офісного службовця (бухгалтерія) можна здобути у липні поточного року за сприяння служби зйнятості на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчання за професією «перукар» розпочинається 26 липня. Курс навчання буде тривати 8 місяців.

Навчання професії офісний службовець передбачає знання з основ організації виробництва, організації оперативного обліку, форм первинної документації, планування та кореспонденції рахунків; правил документообігу  і технологій оброблення облікової інформації , правил експлуатації обчислювальної техніки, правил внутрішнього трудового розпорядку; правил і норм охорони праці.

Умовами до направлення на навчання є: повна загальна середня або професійно-технічна освіта, повноліття (не менше 18 років), медична довідка з допуском до професії.

Усі, кого зацікавила інформація, за більш детальною інформацією про професію можуть звертатися до базових центрів зайнятості.

Переглядiв: 637