Били людей та викрадали гроші і ювелірку: Кропивничан затримали за розбійні напади

03.11.2023 12:29

Правоохоронці встановили причетність зловмисників до скоєння злочинів у Кропивницькому та області. Приховуючи обличчя, нападники проникали у помешкання потерпілих та із застосуванням фізичної сили незаконно заволодівали майном – грошима, ювелірними виробами, зброєю. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області. 

«У результаті проведення комплексу заходів співробітники ГУНП в області, під процесуальним керівництвом прокуратури, встановили особи зловмисників і припинили їх злочинну діяльність. Нападниками виявилися раніше судимі за грабежі та розбійні напади жителі обласного центру, 32 і 35 років.  Під час санкціонованих обшуків поліцейські виявили та вилучили в осіб речові докази, які вказують на їх причетність до скоєння злочинів», - розповів заступник начальника поліції Кіровоградщини Сергій Бухінник.

Зловмисникам повідомили про підозру. Розслідування проводиться за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Переглядiв: 2856