Більше 600 жінок Кіровоградщини безоплатно отримали гормональні препарати

04.08.2022 14:29

Понад 600 жінок з Кіровоградщини отримали безоплатно гормональні препарати в рамках співпраці міжнародної гуманітарної організації «Лікарі без кордонів» і обласного центру планування сім‘ї та репродукції людини. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у прес-службі обласної ради.

За словами директора ОКП «Кіровоградфармація» Жанни Стручковської, найчастіше жінки зверталися за препаратами для збереження вагітності та контрацептивами.

«Програма є надзвичайно важлива у нинішній час. Наприклад, жінки, які потребують дороговартісних ліків для збереження вагітності і які не в змозі їх придбати, мають можливість зараз їх отримати безоплатно. Дякуємо нашим партнерам», - зазначила Жанна Стручковська.

Директор підприємства нагадала, в аптеці «Кіровоградфармація» №118 у Кропивницькому та в аптеці обласного центру планування сім‘ї за рецептом можна отримати комбіновані оральні контрацептиви, презервативи, гормональні препарати для жінок різного віку – при вагітності, при лікуванні порушень менструального циклу, замісну терапію в менопаузі, внутрішньоматкові спіралі.

  Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 1040