Більше 2 тисяч кропивницьких школярів стали призерами інтернет-олімпіади

12.11.2019 09:09

2284 учнів з обласного центру стали призерами всеукраїнської інтернет-олімпіади в рамках освітнього проекту «На Урок». Про це медіапорталу DOZOR повідомили організатори олімпіади.

Загалом в інтелектуальному змаганні взяли участь понад 6 тисяч школярів з Кропивницького.

За інформацією, найактивнішім закладом освіти у місті став КЗ "НВО "ЗНЗ І - ІІІ ст. №16-ДЮЦ "Лідер". Загалом найкращі результати діти продемонстрували з математики, української мови і літератури та з предметів початкової школи. Найчастіше діти реєструвалися на математику, англійську мову та українську мову і літературу. Середній бал по місту становить  61.81.

Призери отримали дипломи 1-3 ступенів і 3706 отримали сертифікати учасника. Учителі отримують свідоцтва за підготовку учасників, іменні подяки та можуть без зайвих проблем виявити та ліквідувати прогалини у дитячих знаннях. Найактивнішими вчителями став педагог НВО №16 Галина Бондаренко, вчитель НВО №20 Світлана Гаркуша та НВО №16 Надія Слободянюк.

Нагадаємо, освітній проект «На Урок» провів Всеукраїнську інтернет-олімпіаду з 16 шкільних предметів для учнів 1-11 класів. Півмільйона учасників та 6000 шкіл з 621 населеного пункту – перевірити свої знання вирішили учні з усієї України.

Переглядiв: 1304