Більше 4 тисяч жителів Кіровоградщини звернулися до поліцейських

18.04.2022 11:28

Упродовж тижня правоохоронці забезпечили реагування на понад 4,4 тисяч звернень громадян. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в поліції області.

Повідомлення надходять до поліції області на лінію «102», а також за резервним номером колл-центру (096) 8610134, чи у групу комунікації «Безпечне місто» у месенджері Телеграм. 

У період із 11 по 17 квітня поліцейські спільно з представниками інших служб і відомств опрацювали більше 4 440 звернень громадян, провели перевірки отриманої інформації та надали допомогу у разі необхідності.

В умовах воєнного стану правоохоронці продовжують працювати посиленому режимі за всіма напрямками службової діяльності, з метою забезпечення публічного порядку та безпеки, протидії правопорушенням.

Також закликають жителів та гостей області дотримуватися обмежень у період дії комендантської години – з 21-ої вечора до 6-ої ранку, під час якої заборонено перебування на вулицях та в інших громадських місцях без спеціально виданих перепусток. Винятком є переміщення до укриттів чи захисних споруд, у зв’язку з сигналом тривоги.

Люди, які у разі крайньої необхідності знаходяться на вулиці чи пересуваються транспортними засобами під час комендантської години, зобов’язані мати з собою документи, що посвідчують особу.

 

Переглядiв: 941