Біля кіровоградського університету відбувся поетичний капінг (ФОТО)

03.10.2018 15:14
image

В обласному центрі біля Центральноукраїнського педагогічного університету відбувся фестиваль літератури, мистецтва та медіа для учнівської та студентської молоді «Feel Fest-2018» сьогодні, 3 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, біля пам’ятника В. Винниченку молодь зібралася на поетичний капінг, на якому зачитали власні вірші, а також улюблені поезії відомих авторів. Гостей заходу пригощали солодощами і фруктами.

Крім того, на захід запросили випускника університету Василя Возіяна, який пише прозу і поетичні твори вже протягом 10 років. Заради того, щоб вселити надію в юних поетів і поділитися досвідом він приїхав з Олександрії.

«Я хотів поділитися своїми думками, враженнями і емоціями з оточуючими. Я вирішив трохи відкритися світу, розповісти про те, що мене турбує у поетичній формі. Мені сподобалися ті школярі і студенти, які сьогодні не посоромилися і вийшли для того, щоб прочитати своє твори. У будь-якому випадку не існує поганої творчості. Коли людина говорить від себе про кохання, хоч і, можливо, нещасне, про свої думки щодо оточуючих, політичного устрою або ж глобальних проблем, це заслуговує на увагу і на розуміння», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR Василь Возіян.
image
image
image
image

Тож під час заходу кожен міг спробувати зачитати власний і улюбленого поета вірш, поезію або ж прозу.

«Не знаю, чи сприйняли мої вірші, але мені сподобалося це відчуття відкритості перед публікою і боротьби зі своїм страхом. Сьогодні я вперше виступав із власними творами. Я читав вірш про те, як людина досягає своєї мети протягом життя, а другий - про майбутнє, яке ніколи не настає, адже ми завжди живемо у теперішньому. Загалом, вірші я пишу з 10-го класу і останнім часом мені більш притаманний філософський напрямок. Крім того, я вже почав писати книгу, яку назвав «Дитя тьми». За моїми планами, вона повинна бути подібна детективним історіям і з нотками жаху, планую присвятити весь вільний час її створенню», - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR студент ЦДПУ Олександр Гапанов.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1133