Біля Кропивницького відкрили рух через шляхопровід, який ремонтували з березня

11.06.2020 13:59
image

На Кіровоградщині дорожники відкрили рух на шляхопроводі дороги М-12 Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка  (через м. Вінницю) сьогодні, 11 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, кошторисна вартість ремонту склала 10697,0 тис.грн. Ремонт розпочався 11 березня. Виконувало роботи ТОВ «Мостобудівельний загін №112».

Наразі на шляхопроводі виконані роботи з  розбирання проїзної частини з монолітною плитою, очищенню піскоструменевим методом поверхні балок прогонів, розібрані перехідні плити.  Виконані роботи по ліквідації тріщин в бетоні шафної стінки.

У рамках ремонту вдалося замінити опорні частини, встановити водовідвідні труби на штучній споруді та влаштувати водовідведення на підході до мосту. Виконані роботи по влаштуванню монолітної плити, тротуарів, гідроізоляції, щебенево-мастикових деформаційних швів, асфальтобетонного покриття проїзної частини з нанесенням розмітки та влаштуванню покриття тротуарів. Встановили також і бар’єрне та перильне огородження з захисними екранами.  

На даний час виконуються роботи по ліквідації тріщин балок та ригелів ремонтними сумішами, окрім цього будуть виконані роботи з  нанесенням гідрофобного захисного покриття на усі елементи штучної споруди.

Загальна вартість ремонтних робіт складає 10,697 млн.грн., на даний час оперативне виконання становить близько 8 млн.грн.

За інформацією, остаточно ремонтні роботи завершаться у липні цього року.

Переглядiв: 1587