Біля медвишу у Кіровограді чоловік виклав купу шин

18.02.2019 13:24
image

В обласному центрі на території Донецького національного медичного університету чоловік приніс більше десяти автомобільних шин сьогодні, 18 лютого. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, подія сталася під час навчального процесу. Чоловік родом з Кіровоградщини приніс також дрова та бочки, поліція майже одразу прибула на місце пригоди та забрала все, що привіз чоловік.

«Чоловік – уродженець Кіровоградщини, не має відношення до студентів та до представників вишу. З ним була проведена бесіда, також правоохоронці склали на громадянина адміністративний матеріал за ст. 152 КупаП», - повідомили у коментарі медіапорталу DOZOR у поліції області.

Довідково:

Стаття 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення (далі — КУпАП) встановлює відповідальність за порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів, правил благоустрою територій населених пунктів. Такі дії пересічного громадянина тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі від 20 до 80 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (340 – 1360 грн). Дана стаття є відсилочною, тобто громадянин повинен порушити відповідні правила сортування сміття, які передбачені іншими, сторонніми актами, і до яких відсилає ст.152 КУпАП.

Переглядiв: 1911