Благодійний розіграш: У Кропивницькому збирають кошти на потреби захисників України

16.07.2022 22:56

У Кропивницькому волонтери влаштували благодійний розіграш в рамках збору коштів для потреб захисників України – закупівлі індивідуальних фільтрів для швидкого очищення води. Про це повідомила керівник ГО «Освітній культурно-мистецький центр «Аеліта»» Олександра Ткаченко, інформує медіапортал DOZOR.

Так, фільтр дозволяє пити воду з будь-якої ємності або з відкритого водоймища.

«Це ідеальний пристрій для солдата, який опинився в екстремальній ситуації, стане в нагоді в будь-якій місцевості, де нефільтровану воду пити небезпечно. Порожнистий мембранний фільтр здатний очистити будь-яку воду практично від 100% бактерій, найпростіших та паразитів, завдяки чому значно скорочується ризик інфекційних захворювань та мінімізується ризик захворювань на дизентерію, діарею та тиф. Зараз у нас розігрується приз, що приносить неймовірну удачу! Ідея від Владлени Умнової, яка у минулому розіграші, де ми збирали на 2 автівочки і купили їх - стала переможицею і доповнила новий розіграш ще і подарунком від себе.  Отже, розігруємо патріотичну дизайнерську торбинку з сюрпризом від Владлени Умнової»,  - йдеться у повідомленні.

Умови участі :

Вартість вибраного вами номера -  від 250 грн.  Нижче  посту у Фейсбуці необхідно надіслати скрін про оплату в коментарях та обрати номер для себе.  Коли всі номерочки будуть розкуплені, то ми рандомно виберемо переможця. Сумочка та сюрприз, привезений особисто Владленою з Албанії, вже чекає на переможця.

Благодійний внесок на офіційний рахунок громадської організації: UA813052990000026000035111194. 

Деталі розіграшу - за посиланням. 

Переглядiв: 1206