Благодійний аукціон побачень допоміг кіровоградським безпритульним (ФОТО)

04.12.2017 11:42
imageВ обласному центрі мешканці  будинку «Милосердя» отримали продуктові набори, закуплені за кошти, зібрані під час Благодійного аукціону побачень. Акцію організував студент педагогічного університету, активіст Дмитро Бабак. Про це повідомляє DOZOR.
«Ми зрозуміли, що необхідно допомогти найбільш незахищеній верстві населення. Дітям з дитбудинків, центрам соцреабілітації допомагають, а про безпритульних та малозабезпечених майже не згадують. Тому вирішили організувати збір коштів під час благодійного аукціону побачень саме для допомоги їм.  Мінімальна ставка за побачення була 20 гривен, максимальна – необмежена. Таким чином, нам вдалося зібрати майже 4 тисяч гривень протягом місяця та закупили продуктові набори, а також  засоби гігієни», - розповідає Дмитро Бабак.

За словами активіста, коштів вистачить ще й нас частковий ремонт в одній з кімнат будинку «Милосердя».

«Ми з мамою не вперше сюди приходимо. Спочатку приходили по допомогу.  А зараз ми приходимо сюди прибирати, готувати. Мені подобається допомагати людям, чим можу», - говорить  14-річна Дар’я Миргородська.

За словами заступника керівника будинку «Милосердя» Марини Яблоновської, щодня за допомогою у будинок звертається 5-6 малозабезпечених родин.

«До нас звертаються люди, які не можуть собі дозволити закупити необхідні продукти чи не мають теплих речей. Загалом, люди залишаються задоволеними наданою допомогою, але є й такі, які стверджують, що допомога недостатня. Втім, вони все одно приходять до нас, бо потребують цієї допомоги», - зазначає Марина Яблоновська.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1836