Близько 200 учасників пробігли півмарафон у Кіровограді (ФОТО)

27.05.2018 11:28
image

В обласному центрі  вдруге відбувся загальноміський півмарафон сьогодні, 27 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, розпочався захід з реєстрації учасників. Також на території парку відбулася загальноміська ранкова руханка, яку третій рік поспіль організовує Кіровоградське обласне відділення Всеукраїнської благодійної організації «Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД». Тренери руханки – директор комплексної дитячо-юнацької спортивної школи №3 Євген Савранський та регіональний керівник сервісу доставки страв Mister.am Дмитро Савранський. Учасникам руханки тренери показали вправи, які варто робити щодня, щоб бути здоровими. 

За словами директора «Kropyvnytskyi half marathon» Івана Поліщука, на забіги зареєструвалося більше 200 учасників заходу. Так, учасники заходу мали змогу пробігти дистанції довжиною 21, 4,5, 10  кілометрів, а також благодійну дистанцію довжиною 1,8 км.

"Понад 200 учасників взяли участь у півмарафоні, це не враховуючи дітей. Учасники прибули з 12 міст України. Переможці забігу отримають цінні подарунки від спонсорів, а після забігу відбудеться фестивальна частина. Сьогодні у нас велике свято", - розповів Іван Полішук.

Так, маршрут бігунів пролягав через проспект імені Володимира Винниченка, вул.  Велику Перспективну, Островського, Набережну до площі Богдана Хмельницького. Для тих, хто біг довгі дистанції, маршрут пролягав ще й через  вулиці Чміленка, Миколи Садовського (колишня Декабристів) і до площі Богдана Хмельницького.

"Відчуття від бігу дуже позитивні. Це дуже круто, я пробіг 3,5 кілометри. Поставив за мету собі пробігти і зробив це", - зазначив учасник півмарафону Микола Гудима.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1530