Близько 400 кіровоградців пробігли півмарафон (ФОТО) 

26.05.2019 09:53
image
В обласному центрі втретє відбувся загальноміський півмарафон сьогодні, 26 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.
 
Так,  на території Козачого острову ( колишній парк імені Пушкіна) члени Кіровоградського обласного відділення Всеукраїнської благодійної організації "Всеукраїнська мережа людей, які живуть з ВІЛ/СНІД" провели ранкову руханку.
 
Після цього учасники заходу пробігли дистанції довжиною 21, 10 та 5 кілометрів. Також бажаючі мали змогу пробігти благодійну дистанцію довжиною 1,8 кілометрів. Діти мали змогу пробігти 100-метрову дистанцію. 
 
"Сьогодні зареєструвалося більше 400 учасників, з яких близько 60 - діти.  Торік за онлайн-реєстрацією нарахували 170 учасників, а цьогоріч вже 277. Кількість бажаючих значно зросла. У маршруті не відбулося змін, але ми закупили деяке нове обладнання і максимально покращили умови забігу для учасників", - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR директор "Kropyvnytskyi half marathon" Іван Поліщук. 
 
Маршрут пролягав через проспект імені Володимира Винниченка, вулицю Велику Перспективну, Островського Набережну та площу Богдана Хмельницького. 
 
Маршрут учасників, які бігли довгі дистанції, пролягав ще й через  вулиці Чміленка, Миколи Садовського (колишня Декабристів) і до площі Богдана Хмельницького.
 
"Я марафонець і кожної неділі беру участь у забігах на різні дистанції. Займаюся цим вже півтора року. Я не сподівалася, що буду у перших рядах, але мені це вдалося. Дуже круто, враження неймовірні від власних досягнень. Сьогодні я обрала меншу дистанцію, ніж зазвичай,  оскільки готуюся до більш великої", - поділилася враженнями переможниця забігу на дистанції 5 кілометрів Марина Щерва. 
image
image
image
image
image
"У нас вся родина займається бігом. Ми з дружиною професійні спортсмени, а наша 9-річна донька бере участь у забігах вже другий раз. Минулого разу вона бігла 500 метрів, а сьогодні 100. Цього разу тяжче, оскільки Анжеліка бігла швидше, ніж зазвичай. Я обрав дистанцію 10 кілометрів і став переможцем. У марафонах ми часто бігаємо всією сім'єю, а цього разу дружина вболівала за нас", - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR переможець забігу на дистанції 10 кілометрів Олег Федоренко. 
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 3610