Близько тисячі кіровоградців пробігли центральними вулицями міста (ФОТО)

07.06.2019 08:31
image

В обласному центрі відбувся спортивно-видовищний захід «Олімпійський день» сьогодні, 7 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, до заходу долучилися 960 містян, зокрема, учні комплексних дитячо-юнацьких шкіл, НВО № 17, ЗОШ № 4, № 20,технікуми та сім’ї. На стадіоні «Зірка» відбулася масова руханка. Після цього учасники забігу стартували за маршрутом: стадіон «Зірка» - вулиця Челюскінців – вулиця Шевченка – вулиця Велика Перспективна – площа Героїв Майдану.

image
image
image
image
image
image

На головній площі відбулися урочистості під час яких у номінації «Наймолодший учасник» нагородили однорічну Аліну Саласенко та 4-річну Марію Беркут.

«Я вже десятий рік поспіль долучаюся до цього заходу. Сьогодні я біг зі своєю однорічною донькою та дружиною. Ми завжди беремо участь у подібних заходах і ведемо здоровий спосіб життя. Було не важко, тому що дистанція невелика. Ми отримали багато задоволення від пробігу», - поділився враженнями Вадим Саласенко.

Також спеціальні призи вручили спортивним сім’ям, зокрема, Шерманів, Демидових, Саласенків та Сапожників.

«Торік ми дуже хотіли взяти участь у цьому заході, але через погані погодні умови вирішили не долучатися. Сьогодні разом із 9-річним сином та 7-річною донькою ми пробігли дистанцію. На щастя, дітям все сподобалося і не виникло жодних труднощів. Я вважаю, що потрібно дітей долучати до спорту, тому у вільний час вони грають у настільний теніс та ходять на плавання. Вони завжди полюбляють долучатися до молодіжних та дитячих заходів», - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR Ірина Шерман.

Усі учасники пробігу отримали сертифікати.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 974