Богданівський ліцей одним з першим вдало пройшов інституційний аудит на Кіровоградщині

23.03.2023 16:36

Богданівський ліцей одним з першим пройшов інституційний аудит серед закладів освіти Кіровоградщини. Про це повідомляє управління Державної служби якості освіти області, інформує медіапортал DOZOR.

"Минуло два роки з того часу, як наш заклад пройшов інституційний аудит. Ми одними з перших в області прийняли цей “виклик”. Звичайно, хвилювалися, адже управлінські рішення впливають на якість освіти у школі. Інституційний аудит - погляд зі сторони, який допоміг закладу скоригувати стратегію розвитку, по-іншому подивитися на співпрацю із засновником, батьками, громадськими організаціями. Також педагогічний колектив школи зрозумів, що без розбудови внутрішньої системи забезпечення якості освіти неможливо досягти позитивних зрушень», - зазначив директор Богданівського ліцею імені І.Г. Ткаченка Сергій Бойчук.

За словами очільника закладу освіти, події останніх років значною мірою вплинули на реалізацію планів та задумів щодо виконання рекомендацій за результатами інституційного аудиту.

«Незважаючи на дворічну напружену роботу в ситуації очно-дистанційного навчання, інституційний аудит зіграв позитивну роль також у зростанні компетентності педагогів та зміцнив їх готовність до викликів сучасності», - резюмував Сергій Бойчук.  

Переглядiв: 939