Бренд-відео про Кропивницький відзначили на міжнародному кінофестивалі

09.10.2019 08:38

Перше бренд-відео про Кропивницький, яке було створено на грант Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артема Стрижакова, отримало відзнаку на VI Міжнародному кінофестивалі «Next». Про це медіапорталу DOZOR повідомили у фонді.

Так, VI Міжнародний кінофестиваль «Next» проходить  з  4 по 10 жовтня в Одесі. Автор проекту першого бренд-відео про Кропивницький Вітольд Лунтовський отримав відзнаку – спецприз за операторську роботу.

«За перемогу боролися відеороботи багатьох українських міст, а також авторів з Молдови, Болгарії, Сербії та інших країн, було дуже багато гідних, на мою думку, робіт. У рамках кінофестивалю я представив нашу роботу та дав майстер-клас для дітей з різних міст. Взагалі за плечима участь у багатьох кінофестивалях різного рівня, і дуже приємно, що нашу працю оцінили на гідному рівні», - говорить автор проекту «Ти є місто» Вітольд Лунтовський.
image

Нагадаємо, до Дня міста кропивничанам презентували перше бренд-відео про рідне місто, яке» створила професійна команда під керівництвом молодого режисера Вітольда Лунтовського, який виграв грант фонду Артема Стрижакова «Перспектива». З’явившись в інтернеті, перше бренд-відео про місто набуло неабиякої популярності. Ролик, який яскраво та захоплююче розповідає про самобутність Кропивницького, вже переглянуло 111 тисяч користувачів Фейсбука. Також бренд-відео має десятки тисяч переглядів у YouTube.

У Культурно-мистецькому фонді Артема Стрижакова «Перспектива» зазначають,  що дане бренд-відео є початком серії професійних іміджевих відеороликів про місто.

Переглядiв: 1876