Бюджетний процес у Кропивницькому отримає свій регламент проходження

14.08.2019 05:55

Виконавчий комітет міської ради Кропивницького схвалив проект рішення міської ради «Про Бюджетний регламент проходження бюджетного процесу бюджету міста Кропивницького». Про це медіапорталу DOZOR повідомили у міськраді.

Як зазначила начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова, запровадження Бюджетного регламенту є вимогою Бюджетного кодексу України.

Бюджетний регламент визначатиме основні організаційні засади проходження бюджетного процесу під час складання, розгляду, затвердження, виконання бюджету міста Кропивницького та звітування про його виконання, забезпечуватиме координацію і узгодженості дій між усіма  його учасниками разом із прозорістю та публічністю  бюджетного процесу.

«Разом з тим, Бюджетний регламент – це документ, який регулюватиме порядок здійснення процедур на кожній стадії бюджетного процесу з урахуванням норм положень бюджетного законодавства і визначатиме терміни їх виконання та відповідальних учасників за своєчасне виконання відповідних заходів», - наголосила Любов Бочкова.

Виконавчий комітет доручив фінансовому управлінню внести схвалений проект рішення  на розгляд міської ради Кропивницького. 

Переглядiв: 458