Бюджетники Кіровоградщини активно переходять на безготівкові розрахунки

29.10.2019 09:59

Майже півсотні POS-терміналів ПриватБанку встановлено в ЦНАПах Кіровоградщини, що надає можливість оплачувати адміністративні послуги безпосередньо на місці їх отримання.  Про це медіапорталу DOZOR повідомили у банку.

«Встановлення POS-терміналів у ЦНАПах надають можливість оплатити будь-яку адміністративну послугу не відходячи від адміністратора. Це дає зручність отримання адміністративних послуг, здійснення оплат», -  розповідає начальник управління адміністративних послуг  Антон Шевченко.

Сучасні  платіжні термінали ПриватБанку дають можливість навіть бюджетним та неприбутковим організаціям значно спрощувати процедуру оплати послуг. Сьогодні термінали ПриватБанку активно працюють в багатьох бюжетних установах: в районних підрозділах ДРАЦС і ЦНАП, відділах у відділах роботи з клієнтами ОКВП “Дніпро-Кіровоград”, в органах державної виконавчої служби, дитячих садках та лікарнях, санепідемстанціях, райдержадміністраціях, сільських радах тощо. Банківські послуги мають бути простими, доступними і зручними.

Більше 100 бюджетних установ та організацій Кіровоградщини вже встановили платіжні термінали ПриватБанку аби здійснення розрахунків проходило безпосередньо під час роботи з громадянами, в місцях отримання послуг.

З початку року через мережу POS-терміналів ПриватБанку на Кіровоградщині, яка налічує більше 4200 одиниць, було здійснено платежів на загальну суму більше 2,5 млрд грн.

Переглядiв: 1071