Центр реєстрації переселенців у Кропивницькому змінив свою адресу

04.07.2022 10:15

У Кропивницькому центр реєстрації переселенців, де записують вимушено переміщених осіб на отримання міжнародної фінансової допомоги  від УВКБ ООН, змінив свою адресу. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, від сьогодні центр працює за адресою: Пашутінська, 31-а. Графік роботи х з 9:00 до 18:00.

Із метою надання допомоги тим групам осіб, які потребують її найбільше реєстратори УВКБ ООН застосовують певні критерії вразливості, тому до центру можуть звертатись ті переселенці, які підпадають під ці критерії, а саме внутрішньо переміщені особи (ВПО), які відносяться до однієї чи декількох з цих категорій:

 - родини, які складаються з однієї особи («неповна сім’я») з 2 або більше дітьми віком до 18 років або з особами похилого віку (старше 60 років). До слова, під "неповними сім'ями" з 2 або більше дітьми мається на увазі, коли діток виховує мама чи тато (одиначка/одинак) (документально підтверджені).

 - особи похилого віку (старше 60 років), які є головами родини (тобто, родина складається з однієї/кількох осіб похилого віку або особи похилого віку з одним чи кількома дітьми віком до 18 років);

- родина з однією або кількома особами з особливими потребами, тобто з інвалідністю (документально підтверджені).

- прийомні сім’ї, які опікуються дітьми без супроводу та дітьми, розлученими з батьками (документально підтверджені).   

Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 837