Через ракетні удари на Кіровоградщині постраждали приватні будинки

31.10.2022 11:10

Через ракетні удари по об’єкту критичної інфраструктури пошкоджені приватні домоволодіння, наразі міський голова Світловодська Андрій Маліцький видав розпорядження щодо фінансової підтримки мешканців, житло яких постраждало в результаті ударів агресора. Про це повідомляє медіапортал DOZOR з посиланням на сторінку «Слуги народу – Світловодськ».

Так, сьогодні вже скликане  екстрене засідання комісії з приводу пошкоджень приватних домоволодінь, які були пошкоджені внаслідок надзвичайної ситуації воєнного характеру, спричиненої збройною агресією російської федерації.

Під час засідання комісії міським головою Андрієм Маліцьким було створено розпорядження щодо фінансової підтримки громадян, чиє житло постраждало внаслідок ракетних ударів. З залученням комісійного складу буде проведено ряд обстежень об’єктів інфраструктури Світловодської МТГ (в тому числі заклади комунальної власності, приватні та багатоквартирні будинки, квартири) задля чіткого розуміння та загального бачення обсягів збитків.

«Наразі впроваджена процедура обстеження, здійснюються повуличні та побудинкові обходи, у відповідності до яких складаються акти обстеження. Спеціалізовані служби та комунальні організації працюють в посиленому режимі. Здійснюється ліквідація наслідків ракетних ударів та спричинених ними пошкоджень. Відповідно до розпорядження міського голови та актів обстеження, громадяни, чиє житло постраждало внаслідок збройної агресії, отримають матеріальну підтримку, спрямовану на реконструкцію та ремонт приватних домоволодінь», - йдеться у повідомленні.

      Приєднуйтеся до нас у соцмережах: Фейсбук: |Телеграм Інстаграм

Переглядiв: 3145