Через хабар та підробку документів судитимуть директора і юрисконсульта Олександрійського аграрного коледжу

19.04.2024 13:14

Через хабар та підробку документів судитимуть директора і юрисконсульта Олександрійського аграрного коледжу. про це медіапорталу DOZOR повідомили у прокуратурі області. 

Наразі до суду скерували обвинувальний акт. За інформацією, обвинувачені вимагали та отримали від місцевого підприємця неправомірну вигоду у розмірі 2 тис доларів США. Директор і юрисконсульт, діючи за попередньою змовою, за вказану суму обіцяли позитивно вирішити питання укладання договору оренди приміщення навчального закладу. Для цього ними було виготовлено підробний договір найму разом з додатками «акту прийому-передачі» державної будівлі, що надавав право використовувати нежитлове приміщення гуртожитку, як житлове.

Юриста затримали на місці злочину на початку цього року під час отримання другої частини коштів у сумі 1 тис доларів США. Поряд з цим кошти з першого траншу знайдені під час обшуку за місцем мешкання директора.

Наразі фігурантам загрожує від 5 до 10 років позбавлення волі з позбавленням права займати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна.

Переглядiв: 614