Через випадок COVID-19 у медуніверситеті, факультети якого є у Кропивницькому, працівники кафедри на самоізоляції

15.10.2020 06:35

Працівники Донецького національного медичного унверситету, що в обласному центрі, пішли на самоізоляцію через випадок коронавірусу. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у закладі.

Відомо, 14 жовтня у викладача лабораторно підтвердили коронавірусну хворобу. За словами декану медичного факультету №2 Петра Сидоренка, працівниці на роботі не було з 3 жовтня, оскільки вона перебувала на лікарняному.

Контакту зі студентами до отримання лікарняного також не мала, адже навчання проходить за змішаною формою - якщо є можливість, студенти навчаються дистанційно. Наразі, відповідно до загальноуніверситетського алгоритму дій, у випадку виявлення COVID-19 працівники однієї кафедри та контактні особи перебувають на самоізоляції.

Декан медичного факультету №2 також додав, що з ректоратом університету попередньо погоджено перехід обох факультетів на дистанційне навчання після складання іспиту КРОК-1 20 та 21 жовтня.

У ці дні студенти обох факультетів у Кропивницькому, окрім тих, що складають іспит, також навчатимуться дистанційно.

Як раніше повідомляв DOZOR, на Кіровоградщині у працівників дитсадка, медуніверситету та декількох шкіл зафіксували COVID-19.

Переглядiв: 1484